Mun eka blogaus!

Normaali

Tästä alkaa dyykkisoturin seikkailut. Nimi juontaa taistelutahdosta ja dyykkaamisesta. Maailma tarjoaa annettavaa runsaat määrät ja haluan antaa takaisin. Niinpä haluan luoda maailmaa omien arvojeni kautta, välillä taistellen.

Arvot lähestyvät freeganismia: toimin keinoilla, jotka kuluttavat vähän ympäristöä ja voivat olla monien mielestä vieraita. Tätä on esimerkiksi ruoan ja tarvikkeiden dyykkaaminen pois roskiksista ja liftaaminen. Tätä on edullisesti, mutta mieleltään rikkaasti eläminen. Sitä tuo minulle esimerkiksi kommuunissa asuminen ja harrasteet, jotka eivät niin vaadi välineitä, vaan sisäistä luovuutta.

cropped-cropped-29062015322.jpg

Olen Tuomas. Juon viiniä ja hyvää teetä. Kirjoitan rypäleköynnösten alla maisemaa katsellen. Olen onnellinen höpsö

En sulje pois yhteiskunnan hyväksymiä keinoja elää. Pyrin pois vastakkainasetteluista, usein vastakkainasetteluita tiedostaen. Käyn töissä, myös sijoitan. Hyvä tarkoitus mielestäni pyhittää keinot.

Kaikessa pyrin kohti henkistä hyvinvointia. Siitä alkaa seikkailu, joka ulottuu ulkoiseen maailmaan. Erilaisten kulttuurien ja tyyppien kohtaamiseen. Kaikki vastaantulevat kokemukset heijastavat jollain tavalla maailmankuvaani ja sen jatkuvaa muuttumista. Se vie huomion itseni tarkkailuun. Mitä mussa tapahtuu, mitä alitajunnasta nousee, mikä yhdistää meitä kaikkia tämän maan päällä?

Siitä alkaa henkinen polku ja seikkailu. Kuka SIIS minä olen, mitkä ovat vahvuuteni, kuinka löydän itseni tai vielä paremmin: Onko itseä?

Haen vastauksia ja kysymyksiä yritysten ja erehdysten kautta. Olen vain ihminen, kuten tekin. En pyri osoittamaan maailmaani todeksi, en hae tieteellisiä todisteita. Tuon esille näkökulmani, joka pohjautuu samoihin ilmiöihin, kuin mitä SINÄKIN arjessasi koet, tiedostaen tai tiedostamatta. Näitä oivalluksia minä haluan jakaa SINUN kanssasi. Tervetuloa mukaan matkalle.

MINUN PYRKIMYKSENI ON OLLA (A)IKUISESTI VAPAA!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s